Раскрутка сайтов
Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 06.05.2024, 03:06

suxiv.ucoz.ua

. Р е м о н т - к а в о в а р о к .
АвтосерфингМеню сайту


Міні-чат
500
Автосерфинг, низкие цены < Раскрутка сайтов Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Червень » 07


Лікарі вважають: вони знайшли пояснення переживань, що їх описали люди, "які повернулися з того світу”, повідомила газета The Sunday Times . "Дослідження електроенцефалограми пацієнтів, які вмирають, показало підйом електричної активності перед самою смертю”, – стверджує автор статті Джонатан Лік.

Науковці переконані: цей підйом міг бути причиною навколосмертних переживань – загадкового медичного феномену, що його описували люди, які пережили клінічну смерть, зокрема входження в яскраве світло і ширяння над власним тілом.
У статті йдеться чимало ставляться до цих відчуттів як до релігійних видінь і вбачають у них підтвердження теорії про загробне життя. Однак учені, які провели нове дослідження, вважають, що це не так.
"Думаємо, що довколасмертний досвід можна пояснити підйомом рівня електричної енергії, що вивільняється, коли мозку не вистачає кисню”, – зазначив Лакхмір Чавла, лікар реані ... Читати далі »
Переглядів: 793 | Додав: exstreme | Дата: 07.06.2010 | Коментарі (0)


Одеса не втрачає надії повернути собі Інститут сухопутних військ – за словами губернатора області Едуарда Матвійчука, це станеться ще до 1 вересня цього року. Частково амбіції одеського губернатора підтвердив і президент Віктор Янукович – під час свого візиту до Львова він висловився за те, щоб перенести зі Львова до Одеси один-два факультети, оскільки у Львові немає відповідних баз для підготовки десантників.

Нагадаємо, Одеський інститут сухопутних військ Міністерство борони закрило 2005 року і перевело його на базу Львівського військового інституту Національного університету "Львівська політехніка". Унаслідок цього об'єднання з'явився ВНЗ, який 2009-го отримав назву Львівська академія сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.
Однак у процесі реорганізації неодноразово порушували питання про повернення інституту в Одесу. 2007 року навіть було створено урядову комісію, яка вивчала доцільність ... Читати далі »
Переглядів: 805 | Додав: exstreme | Дата: 07.06.2010 | Коментарі (0)


Індійська компанія Tata Motors випустила найдешевший у світі автомобіль Nano.

Машина завдовжки 3,1 мет­ра розрахована на п’ятьох людей і коштуватиме 100 тисяч рупій (1979 доларів).

08_1.jpg 
Малюк від Tata – мінімум комфорту за мінімум коштів

Як повідомляє ВВС, об’єм двигуна Nano – 624 кубічних сантиметрів, потужність – 33 к. с. У неї немає кондиціонера, радіо, гідропідсилювача рульового керування та подушок безпеки, зате її дешевизна дозволить багатьом жителям країн, що розвиваються, вперше сісти за кермо.

Утім деякі експерти ви­словлюють сумніви, що Nano зможе поліпшити справи компанії Tata Motors. У жовтні-грудні минулого року збитки фірми становили 54 мільй ... Читати далі »

Переглядів: 822 | Додав: exstreme | Дата: 07.06.2010 | Коментарі (0)


Захоплюючу і криваву історію Ужгородського замку віднині можна вивчати з приватних екс­позицій, розташованих у підвалах фортеці, повідомило радіо "Свобода”.

Тут розмістили відтворену за частинками історичних фактів "Кімнату тортур”. Фахівці кажуть, вона має стати цікавою для країн Східної Європи, бо в колишній Австро-Угорщині лише дві фортеці мали власні катівні.

09_2.jpg

Здоровенний дерев’яний стілець, повністю всіяний гострими, як гвіздки, кілками. На нього в давнину саджали злочинців, спеціальними дощечками притискали до кілків руки, ноги, спину. Історики кажуть, таке катування було особливо жорстоким, бо біль пронизував практично кожен квадратний сантиметр тіла. Такий стілець XVII століття, ... Читати далі »

Переглядів: 808 | Додав: exstreme | Дата: 07.06.2010 | Коментарі (0)


Цієї весни Lviv Fashion Week уже вп’яте відкрив двері для дизайнерів і модних гостей. Ювілейний Львівський тиждень моди відбувся 20-23 травня у виставковому центрі Lemberg, повернувшись туди з Палацу мистецтв. Цього разу на подіумі було представлено колекції з України, Польщі та Росії.

Вже традиційно покази розпочиналися зі значним запізненням, але організатори створили для глядачів багато можливостей цікаво провести час, очікуючи дефіле: наприклад, подивитися виставку фотографій "Модна країна”, а потенційні покупці могли придбати дизайнерські речі в шоу-румах холу "Лембергу”.

Уперше на львівському подіумі з’явився одяг для вагітних
Яскравим і динамічним відкриттям тижня моди стало Lviv Fashion Week Style Show. Це був своєрідний підсумок попередніх сезонів Львівського тижня моди. Найпопулярніші дизайнери, серед яких Роксолана Богуцька, Лілія Літковська, Петро Нестеренко-Ланько, Стецик&a ... Читати далі »
Переглядів: 1287 | Додав: exstreme | Дата: 07.06.2010 | Коментарі (0)



04.06.2010

3 червня у декількох областях Західної України пройшов шквальний буревій. Зокрема частина Львова залишилася буз світла та води, на багатьох вулицях повалило дерева, позривало рекламні щити. У селі Сокільники, що біля Львова, буревій зірвав близько 30 дахів та зруйнував газорозподільну станцію. У Тернополі злива залила дороги, вода затопила автомоблі та будинки.

Місто Львів
Місто Львів
Місто Львів
Місто Львів
... Читати далі »
Переглядів: 933 | Додав: exstreme | Дата: 07.06.2010 | Коментарі (0)


"Давайте оголосимо російську мову державною в Україні, а українську - державною у Росії", - заявив він під час міжнародного круглого столу "Україна й Росія: нові взаємодії".

На уточнююче питання, чи вважає К. Затулін таку ініціативу реальною і як на це відреагує Держдума, депутат зазначив: "Це досить полемічна заява, щоб зняти питання в тих супротивників введення російської мови як державної в Україні. Я не знаю, як буде реагувати Держдума, тому що рішення Держдуми для цього недостатньо, потрібно проводити референдум, вносити зміну до Конституції, але, повторюю, подібного роду жест вибиває ґрунт з-під тих, хто не сприймає введення російської мови як державної".

"Зрозуміло, що таке питання серйозно ще не розглядається, але можете вважати, що це одна із запропонованих мною технологій", - додав депутат.

Він також повідомив, що більшість років свого життя присвятив пропагандистській роботі, і ця заява - один з її елеме ... Читати далі »

Переглядів: 658 | Додав: exstreme | Дата: 07.06.2010 | Коментарі (0)

У Львові під час реконструкції площі Осмомисла знайшли дерев’яну дорогу, що, ймовірно, датується XVI-XVII століттями. Ремонтні роботи на ділянці, де була виявлена знахідка, тимчасово призупинили. Давню дорогу досліджують фахівці НДЦ «Рятівна археологічна служба»


"Коли почали роботи на цій ділянці на глибині 20 сантиметрів, відразу під бруківкою, знайшли два ряди дерев’яних водогонів. Вони датуються XVII- XVIIІ ст. Коли почали копати нижче, десь на глибині півтора метри знайшли дерев’яну дорогу, яка йде з сучасної вулиці Б.Хмельницького на площу Торгову. Поки що важко сказати точний період, коли її побудували, але уламки кераміки, які знайшли на поверхні, вказують на XVI-XVII ст. Зараз ми вивчаємо конструкцію кладки цієї дороги. Ймовірно, бруси клали навхрест, а це означає, що дорога була багаторівнева", - розповів науковий співробітник Рятівної археологічної служби Остап Лазарко.

Скільки саме триватимуть археологічні дослідженн ... Читати далі »

Переглядів: 802 | Додав: exstreme | Дата: 07.06.2010 | Коментарі (0)

Україна сьогодні є типовою олігополією, де Віктор Янукович не є самостійною фігурою на політичному просторі. Про це сказав сьогодні під час засідання Незалежного громадського прес-центру «Львівський вибір - 2010» на тему: «Реформи від Віктора Януковича: 100 днів чи 1001 ніч? Коментарі експертів» секретар Львівської міської ради, голова ЛОО ГП Пора Володимир Квурт. 

За його словами, сьогодні журналістам нав’язують інформаційну політику. «Сьогодні ситуація є доволі простою, і важко відмовитись від думки, що Україна сьогодні є типовою олігополією, де Янукович не є самостійною фігурою на політичному просторі. Зверніть увагу на його промови, та його декларації. Частина текстів є йому чужа по природі, частина розрахована на те, щоб сподобатись. Є окремий блок, щоб сподобатись Венеціанській комісії, інший повинен сподобатись Росії (мова йде про відмову від НАТО, що активно підхопили російські ЗМІ, зміни в зовнішній ... Читати далі »

Переглядів: 662 | Додав: exstreme | Дата: 07.06.2010 | Коментарі (0)

Форма входу
Автоматический серфинг
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024