Раскрутка сайтов
Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 06.05.2024, 05:04

suxiv.ucoz.ua

. Р е м о н т - к а в о в а р о к .
АвтосерфингМеню сайту


Міні-чат
500
Автосерфинг, низкие цены < Раскрутка сайтов Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Червень » 7 » Україна сьогодні є типовою олігополією
17:56
Україна сьогодні є типовою олігополією

Україна сьогодні є типовою олігополією, де Віктор Янукович не є самостійною фігурою на політичному просторі. Про це сказав сьогодні під час засідання Незалежного громадського прес-центру «Львівський вибір - 2010» на тему: «Реформи від Віктора Януковича: 100 днів чи 1001 ніч? Коментарі експертів» секретар Львівської міської ради, голова ЛОО ГП Пора Володимир Квурт. 

За його словами, сьогодні журналістам нав’язують інформаційну політику. «Сьогодні ситуація є доволі простою, і важко відмовитись від думки, що Україна сьогодні є типовою олігополією, де Янукович не є самостійною фігурою на політичному просторі. Зверніть увагу на його промови, та його декларації. Частина текстів є йому чужа по природі, частина розрахована на те, щоб сподобатись. Є окремий блок, щоб сподобатись Венеціанській комісії, інший повинен сподобатись Росії (мова йде про відмову від НАТО, що активно підхопили російські ЗМІ, зміни в зовнішній політиці та кроки по зближенню з нашим північним сусідом). Окремий блок розрахований на ЄС, де мова йде про те, що з НАТО потрібно співпрацювати та розширювати програми, можливо, знявши питання вступу допоки ми не піднімемо соціальний рівень життя населення. Такі ж самі блоки розраховані і на підприємців, і на суспільство в цілому. Є спроби формувати інформаційну політику і журналісти це однозначно сприймають як спробу тиску. Подібні відгуки чути і від підприємців. Що буде наступним кроком?!», - підкреслив В. Квурт. 

Секретар Львівської міськради також зауважив, що у своєму посланні президент чітко окреслює місцеве самоврядування не як самостійного правлінця, а як складову центральної влади, де зберігається повнота влади у центрі.

«Що стосується речей, які цікавлять місцеве самоврядування, то у посланні президент говорить про громадянське суспільство, його активізацію, про місцеве самоврядування. Вникаючи в саму суть сказаного, складається враження, що автори тексту переконані, що місцеве самоврядування це продовження держави, при чому саме з початком і центром в столиці. Тепер скажіть, яка може бути після цього децентралізація, які повноваження можна передати на місця, коли будуть говорити про реформу місцевого самоврядування і адміністрацій. Як на мене вони цих понять не розділяють, тому і про покращення інвестиційного клімату говорити буде проблематично», - сказав В.Квурт.

«Я звертаю увагу ще раз на те, що в країні існує олігополія. Вони чітко знають чиї інтереси є в цій країні, тому нікому іншому вони пропонувати нічого не збираються. Все що буде звучати, буде лише для того, щоб отримати реноме, обличчя демократичного лідера» - наголосив він. 

На останок, роблячи висновок з послання президента, Володимир Квурт сказав, що відношення українського політикуму до своїх громадян не змінилось. І людям продовжують «вішати лапшу», для того, щоб надалі давати можливість управляти.

Переглядів: 663 | Додав: exstreme | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Автоматический серфинг
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024