Раскрутка сайтов
Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 09:49

suxiv.ucoz.ua

. Р е м о н т - к а в о в а р о к .
АвтосерфингМеню сайту


Міні-чат
500
Автосерфинг, низкие цены < Раскрутка сайтов Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Травень » 24 » Публічний договір ЛМКП „ Львівтеплоенерго продовження
21:28
Публічний договір ЛМКП „ Львівтеплоенерго продовження

Порядок розв'язання спорів

    22. У   разі  порушення  виконавцем  умов  договору  споживач  викликає  представника  виконавця  для  складання  та   підписання  акта-претензії   споживача,  в  якому  зазначаються  строки,  види  порушень кількісних і якісних показників теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води тощо. Представник виконавця повинен з'явитися на  виклик  споживача  не пізніше двох робочих днів. Акт-претензія складається    споживачем    та   представником  виконавця  і  скріплюється  їх  підписами.   У   разі   неприбуття  представника   виконавця   у   визначений   договором   строк  або  необґрунтованої відмови від  підписання  акт-претензія  вважається   дійсним, якщо його підписали не менш як два споживачі.  

     23. Акт-претензія  подається  виконавцю,  який протягом трьох   робочих днів вирішує питання про перерахунок  платежів  або  видає   споживачеві  обґрунтовану  письмову  відмову  в  задоволенні  його  претензій.

    24. Виконавець може відмовити споживачеві в задоволенні  його  претензій  щодо  відхилення кількісних і якісних показників теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води на підставі:

      a) показань реєстраційних  технічних  засобів,   атестованих   і  опломбованих відповідними органами Держспоживстандарту;

      б) правильності показань засобів обліку  теплової енергії;

    25.  У разі обґрунтованості претензій споживача витрати, пов'язані  з   їх   перевіркою,   відшкодовуються    виконавцем,    у    разі  необґрунтованості - споживачем.

    26. Спори  між сторонами розв'язуються шляхом переговорів або  у судовому порядку.

Форс-мажорні обставини

    27.  Сторони   звільняються   від  відповідальності  за  цим  договором  у  разі  настання  непереборної  сили (дії надзвичайних  ситуацій техногенного, природного або екологічного характеру), яка  унеможливлює   надання   відповідної   теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води  згідно  з  умовами договору.  

Порядок укладення та строк дії Договор 

    28.  Договір є підставою для появи публічно-правових взаємовідносин ЛМКПЛьвівтеплоенерго” з усіма без винятку Споживачами, які підпадають під цю категорію (згідно преамбули цього Договору).

    29.  Договір набуває чинності з 01 грудня 2007 року для усіх Споживачів, які перебувають на цю дату в договірних стосунках із  КЕВ м. Львова по постачанню теплової енергії з централізованого опалення та гарячої. Згідно ч.2 ст.642 ЦК України оплата  за теплову енергію з централізованого опалення  та гарячу воду є прийняттям Споживачем публічної пропозиції ЛМКПЛьвівтеплоенерго”про укладення Договору.

    30.  Для Споживачів, які у майбутньому мають намір користуватися послугами  ЛМКПЛьвівтеплоенерго  за цим Договором, Договір набуває чинності з дати подачі письмової заяви про приєднання до даного Договору з метою забезпечення житла Споживача тепловою енергією з централізованого теплопостачання та гарячої води

Разом із заявою додаються:

    а) документ, що посвідчує особу Споживача;

    б) довідка про присвоєння ідентифікаційного коду Споживача (за наявності);

    в) домова книга (техпаспорт) житла;

    г) документ, що підтверджує право власності (користування) житлом.

   31. Договір  діє до 01 грудня 2011 року.

   32. Договір може бути розірваний достроково у разі:

    a)  зникнення потреби в отриманні теплової енергії з централізованого опалення і гарячої води або  відмови  споживача  від користування тепловою енергією з централізованого опалення та гарячою водою виконавця;

    б)  переходу права  власності (користування) на квартиру (до іншої особи;

    в)  невиконання умов договору сторонами договору.

    

                           

 Директор ЛМКПЛьвівтеплоенерго                                                       Кіт Б.М.
Переглядів: 833 | Додав: exstreme | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Автоматический серфинг
Пошук
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024