Раскрутка сайтов
Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 08:07

suxiv.ucoz.ua

. Р е м о н т - к а в о в а р о к .
АвтосерфингМеню сайту


Міні-чат
500
Автосерфинг, низкие цены < Раскрутка сайтов Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Травень » 24 » Публічний договір ЛМКП „ Львівтеплоенерго”
21:27
Публічний договір ЛМКП „ Львівтеплоенерго”


Публічний договір ЛМКПЛьвівтеплоенерго

 

ДОГОВІР

про надання теплової енергії з централізованого опалення

та гарячої води

м. Львів                                                                                                      „ ___________ 2007 р.

    

            ЛМКПЛьвівтеплоенерго –, монополіст на ринку надання послуг з надання теплової енергії з централізованого опалення  та гарячої води населенню у Франківському, Личаківському, Галицькому, Сихівському, Шевченківському районах міста Львова  та, діючий на цьому ринку згідно статуту і договорів доручення між ЛМКПЛьвівтеплоенерго” і   БУ – 1 КЕВ м. Львова     1,  від  „23” листопада    2007 р., БУ –2 КЕВ м. Львова,     № 2, від  „23” листопада 2007 р., БУ -3  КЕВ м. Львова  № 3, від  „23 ” листопада   2007 р., БУ – 4 КЕВ м. Львова .№ 4,  від  „23” листопада 2007 р.. Керуючись рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 08.10.2007 р. № 879 „ Про надання послуг з теплопостачання мешканцям житлових будинків КЕВ м. Львова., ( далі Виконавець) з однієї сторони, та

            Споживач – наймач (орендар, власник) житла, інші особи, які зареєстровані в цьому житловому приміщенні, яке забезпечується       тепловою енергією з централізованого опалення, та гарячою водою з мереж БУ – 1 КЕВ м.Львова (15 житлових будинків): вул.Дорошенка,45; вул.Липова Алея,11; вул.І.Карпинця, 4-а; вул.Стрийська, 75, 77, 81, 85, 99, 101, 103, 107; вул.Остроградських, 14, 16, 18, 20, БУ – 2 КЕВ  м.Львова (30 житлових будинків): вул.Стрийська, 47, 53, 55, 57, 59, 61, 63, 65, 69,71; вул.Я.Гашека, 15а, 17, 19, 20, 20-а, 22, 22а, 24; вул.Фр.Скорини, 6, 6-а, 26, 28; вул.М.Максимовича, 3, 5, 7, 7-а, 7б, 9, 9-а; вул.Панаса Мирного,26 , БУ – 3 КЕВ м.Львова (18 житлових будинків): вул.В.Симоненка, 10, вул.Я.Ярославенка,41, вул.Академіка С.Єфремова, 79, вул.Квітнева, 1, 3, 5, вул.Генерала Чупринки, 74, 84, вул.Є.Коновальця, 85, 85-а, 85-б, 85-в, вул.Перемиська, 9, 11, 11-б, вул.Повстанська, 9-а,11, вул.Є.Патона, 12, БУ – 4 КЕВ м.Львова (14 житлових будинків): вул.А.Лінкольна, 1, вул.І.Миколайчука, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16; вул..Плугова, 7, 14; вул.Гетьмана І.Мазепи, 27; вул.Тракт Глинянський, 163; вул.Тракт Глинянський,165  , з другої сторони,  уклали  цей  договір про нижченаведене:

Предмет договору

     1. Виконавець, керуючись вимогами Закону України „ Про теплопостачання” на підставі ст.ст. 633, 642 Цивільного кодексу України, публічно  зобов'язується  надавати послуги по постачанню теплової енергії з централізованого опалення  та гарячої води  споживачеві вчасно та  відповідної якості,   а  споживач  зобов'язується   своєчасно   оплачувати  за  надану    теплову енергію з централізованого опалення та гарячу воду   згідно з  встановленими   тарифами   у  строки  і  на  умовах,  передбачених  договором.

     2.  Даний Договір  доводиться до відома усіх Споживачів технічними працівниками    ЛМКПЛьвівтеплоенерго” з обов’язковою відміткою про ознайомлення з текстом договору.

     3.  Текст Договору постійно доступний Споживачам в мережі Інтернет на інформаційній сторінці  ЛМКПЛьвівтеплоенерго” (www.lte.lviv.ua  ).

Обсяги, режими, термін та якість надання послуг 

     4.  Суб'єктом користування тепловою енергією з централізованого опалення та гарячою водою є  власник  (наймач,  орендар)   квартири   та   члени   його  сім'ї.

     5.  Тарифи на теплову енергію з централізованого опалення та гарячу воду становлять:

з централізованого опалення:

    -   річна плата за одиницю приєднаного теплового навантаження 128188,4 грн/(Гкал./год)

    -   за фактично спожиту теплову енергію    -  103,25 грн. за Гкал.

за підігрів води:

 - в опалювальний  період  -  10,85 грн./куб.метр

-  в неопалювальний період   -  8,68 грн./куб.метр

     6 . Плата за надання теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води за наявності засобів обліку   теплової  енергії та гарячої води справляється за їх показаннями згідно з Правилами користування тепловою енергією (далі -  Правила).

     7.  За наявності у Споживача пільг з оплати за  теплову енергію з централізованого опалення  та гарячу воду, плата  за надання теплової енергії з централізованого опалення  та гарячої води здійснюється відповідно з чинним законодавством за письмовою заявою Споживача.

     8.  Оплата  за спожиту теплову енергію з централізованого опалення та гарячу воду.

Розрахунки за теплову енергію проводяться в грошовій формі відповідно до встановлених тарифів та іншими незабороненими законодавством формами.

     9.  Розрахунковим періодом є календарний місяць. У разі  застосування щомісячної системи оплати за спожиту теплову енергію з централізованого опалення та гарячу воду платежі  вносяться  не  пізніше  25   числа   місяця,   що   настає   за  розрахунковим.

    10. За  наявності  у  квартирі засобів обліку теплової  енергії та гарячої води справляння плати за нормативами  (нормами)  споживання  не  допускається,    крім    випадків,   передбачених   договором   на  встановлення засобів обліку. Споживач, що має прилади обліку, щомісячно подає Виконавцю звіт про фактичне споживання теплової енергії. Дата зняття Споживачем показів приладів обліку 22-ге число кожного місяця, подання звіту Виконавцю - не пізніше 24-го числа кожного місяця.

    11. За централізоване  опалення  квартири    плата  справляється  за нормативами (нормами) споживання та  додатково  за  перевищення   розрахункової   потужності   приладів  опалення (радіаторів)   

    12. Плата вноситься за теплову енергію з централізованого опалення та гарячу воду на розрахунковий рахунок ЛМКПЛьвівтеплоенергоР/Р 26007321 МФО 385413 Львівська філія ВАТ „ МегабанкЄДРПОУ 05506460.

    13. За несвоєчасне внесення  плати  із  споживача  стягується  пеня у розмірі подвійної облікової ставки Національного банку України, яка діяла в період, за який стягується пеня, від суми простроченого платежу за кожен день прострочення.

    14. У разі надання теплової енергії з централізованого опалення або гарячої води не в повному обсязі,  відхилення їх кількісних  і  якісних  показників  від   нормативних   виконавець  здійснює перерахунок розміру плати згідно чинного законодавства.

     15.  Точками розподілу, в яких здійснюється передача послуг  від виконавця споживачеві, є місце підключення мережі виконавця до внутрібудинкової мережі. Внутрібудинкові мережі обслуговуються балансоутримувачем будинку.

Права та обов'язки сторін 

    16. Споживач має право на:

    1) отримання  вчасно  та  відповідної якості  теплову енергію з централізованого опалення та гарячу воду згідно із законодавством та умовами договору;

    2) отримання   в   установленому    законодавством    порядку  інформації   про  надану теплову енергію з централізованого опалення  і гарячу воду ,  її  вартість,  загальну  суму  місячного   платежу,   структуру   тарифів,   нормативів    (норм) споживання, режиму надання теплової енергії з централізованого опалення і гарячої води її споживчі властивості;

    3) відшкодування   збитків,   завданих   його   майну  та/або  приміщенню,  шкоди,  завданої його  життю  чи  здоров'ю  внаслідок  надання неналежної теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води або її ненадання;

    4) зменшення розміру плати в разі надання теплової енергії з централізованого опалення і гарячої води  не в повному  обсязі,  відхилення її кількісних та/або  якісних  показників  від  затверджених нормативів (норм) споживання якщо це сталося з вини Виконавця;

    5) усунення  Виконавцем  виявлених недоліків у наданні теплової енергії з централізованого опалення і гарячої води протягом строку, встановленого чинним законодавством.

    6) несплату вартості теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води за період тимчасової  відсутності  споживача  і  членів  його  сім'ї    разі відключення балансоутримувачем будинку,  теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води і  опломбування  запірних  вентилів  у  квартирі    та  відновлення  надання   теплової енергії з централізованого опалення та гарячої протягом трьох діб згідно  з  письмовою заявою;

    7) перевірку кількісних і якісних показників  надання теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води   у порядку,  встановленому Кабінетом  Міністрів  України.  Витрати,  пов'язані  з  перевіркою  кількісних і якісних  показників  надання  теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води,  відшкодовуються  виконавцем  у  разі  обґрунтованості   звернення  споживача  та  споживачем  -  у  разі  необґрунтованості такого звернення;

    8 ) періодичну  провірку,    квартирних  засобів  обліку;

    9) ознайомлення   з   нормативно-правовими  актами  у  сфері  житлово-комунальних послуг;

   10) звільнення  від  плати  за теплову енергію з централізованого опалення та гарячу воду у разі їх ненадання та  отримання   компенсації   за   перевищення   строків    проведення  аварійно-відбудовних робіт;

    17. Споживач зобов'язаний:

     1) оплачувати  послуги  за надану теплову енергію та з централізованого опалення та гарячу воду в установлені договором строки;

     2) повідомляти виконавця про осіб, строк тимчасово проживання  яких у квартирі перевищив місяць

     3) забезпечити доступ до мережі квартирних засобів  обліку     теплової  енергії з централізованого опалення та гарячої води  представників  виконавця  за  наявності в них відповідного посвідчення:

для ліквідації аварій - цілодобово;

      проведення  технічного  та  профілактичного  огляду,

      зняття контрольних  показань  засобів  обліку   -  згідно  з  вимогами  нормативно-правових  актів у сфері  житлово-комунальних послуг;

     4) дотримуватися  вимог  нормативно-правових  актів  у  сфері  житлово-комунальних послуг;

     5) забезпечувати  цілісність квартирних засобів обліку теплової енергії з централізованого опалення і гарячої води та не втручатися в їх роботу;

     6) у разі несвоєчасного внесення плати за теплову енергію з централізованого опалення та гарячу воду сплачувати  пеню у встановленому  договором розмірі;

     7) у разі втрати права на пільги повідомляти про це виконавця  у десятиденний строк;

     8) своєчасно   вживати   заходів   до   усунення    виявлених  несправностей,  пов'язаних з отриманням теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води,  що виникли з його  вини;

     9) за   власний   рахунок   проводити   ремонт   та    заміну  санітарно-технічних приладів, пристроїв та обладнання, що вийшли з  ладу з його вини;

   10) своєчасно   проводити   підготовку   квартири   і  її  санітарно-технічних приладів,  пристроїв та  обладнання до експлуатації в осінньо-зимовий період;

   11) у разі виявлення виконавцем несанкціонованого втручання в роботу  засобів  обліку  відшкодовувати  вартість робіт з проведення їх експертизи,  метрологічної  повірки  та ремонту згідно із законодавством;

   12) відшкодовувати  виконавцю  витрати  з  проведення аналізу  якісних показників теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води у разі необґрунтованості претензій.

    18. Виконавець має право:

    1) нараховувати  у  разі  несвоєчасного  внесення  споживачем  плати  за надану теплову енергію з централізованого опалення пеню у розмірі,  встановленому договором;

    2) вносити  зміни у  договір,  що  впливають на розмір плати за теплову енергію з централізованого опалення та гарячої води;

    3) вимагати   від  споживача  дотримання  нормативно-правових  актів у сфері житлово-комунальних послуг;

    4) вимагати  від  споживача  своєчасного  усунення  виявлених  несправностей,  пов'язаних з отриманням теплової енергії та гарячої води,  що виникли з вини  споживача, або відшкодування вартості відповідних робіт;

    5) у разі  виникнення  сумнівів  щодо  правильності  показань квартирних  засобів  обліку   теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води звернутися до  акредитованої лабораторії для проведення експертизи їх  технічного  стану та метрологічної повірки.

   19. Виконавець зобов'язаний:

   1) забезпечувати  вчасне та відповідної якості надання теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води  згідно із умовами договору;

   2) надавати  споживачеві   в   установленому   законодавством порядку інформацію про вартість теплової енергії та гарячої води, загальну суму  місячного   платежу,   структуру   тарифів,   нормативів    (норм)  споживання, режиму надання теплової енергії, їх споживчі властивості;

   3) контролювати установлені міжповіркові інтервали, проводити  періодичну повірку  квартирних  засобів  обліку  теплової  енергії з централізованого опалення та гарячої води.

   4) зменшувати розмір  плати  за  теплову енергію з централізованого опалення  та гарячої води у  разі  тимчасової відсутності споживача та/або членів його сім'ї на підставі подання  ним  письмової  заяви  та  офіційного  документа,  що  підтверджує  його/їх  відсутність  (довідка  з  місця  тимчасового  проживання,  роботи,  лікування,  навчання,  проходження   військової   служби,  відбування покарання); 

   5) відновлювати  надання  теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води за  заявою споживача  погодженою з балансоутримувачем будинку протягом трьох діб ;

   6) розглядати у визначений законодавством строк претензії та  скарги споживача і проводити відповідний перерахунок розміру плати  за теплову енергію та гарячу воду  в разі їх ненадання або надання не  в  повному  обсязі,  зниження кількісних і якісних показників;

   7) своєчасно  проводити за власний рахунок роботи з усунення  виявлених  несправностей,  пов'язаних  з  отриманням  теплової енергії,   що  виникли з його вини;

   8) ознайомлювати  споживача  з нормативно-правовими актами у  сфері житлово-комунальних теплової енергії.

Відповідальність сторін

   20. Споживач несе відповідальність згідно із законодавством і  цим договором за:

   1) недотримання   вимог  нормативно-правових  актів  у  сфері житлово-комунальних послуг;

   2) несвоєчасне внесення платежів за теплову енергію з централізованого опалення  та гарячу воду -  шляхом  сплати пені;

   3) втручання у роботу засобів обліку  теплової енергії;

   4) порушення    зобов'язань,   встановлених   договором   або  законодавством.

   21. Виконавець несе відповідальність у разі:

   1) неналежного надання або ненадання теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води,  що призвело  до  заподіяння  збитків майну та/або приміщенню споживача,  шкоди його  життю чи здоров'ю, - шляхом відшкодування збитків;

   2) зниження кількісних і якісних показників  теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води,  надання  теплової енергії з централізованого опалення та гарячої води не  в  повному  обсязі - шляхом зменшення розміру плати та  виплати споживачеві компенсації.

   3) порушення прав споживачів згідно із законодавством;

   4) порушення    зобов'язань,   встановлених   договором   або   законодавством.


Переглядів: 1373 | Додав: exstreme | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Автоматический серфинг
Пошук
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024