Раскрутка сайтов
Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 06:16

suxiv.ucoz.ua

. Р е м о н т - к а в о в а р о к .
АвтосерфингМеню сайту


Міні-чат
500
Автосерфинг, низкие цены < Раскрутка сайтов Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Травень » 24 » Ми будемо відвойовувати свою незалежність! – з віче у Львові
22:19
Ми будемо відвойовувати свою незалежність! – з віче у Львові

Ні я, ні братство не можемо дозволити, щоб мого керівника паплюжили, і, що гірше, називали буржуазним націоналістом! Толерувати таку владу ми не будемо! Якщо влада не піде до нас, ми підемо до неї! – заявив 24 травня під час урочистого віча біля пам’ятника Степанові Бандері у Львові з нагоди відзначення Свята Героїв голова «Братства воїнів ОУН-УПА» Олесь Гуменюк.

"20 років ми вшановували пам’ять героїв, які полягли за суверенну, незалежну, соборну Україні, і будемо це робити надалі!" – наголосив Олесь Гуменюк.

Разом з тим, він зазначив: "Ситуація в Україні складається, на жаль, не так, як нам би хотілося. Маємо ускладнену політичну ситуацію, але хіба вона колись була інша? Завжди хтось посягав на Україну… У кожній державі відбуваються ротації, але якщо втрачається національна свідомість, національна гідність, ми цього допустити не можемо!"

Водночас голова Спілки політв’язнів та репресованих Петро Франко наголосив: "Всі тут присутні – герої. Ви будете продовжувати боротьбу за Україну, хоч вона і буде нелегкою. Та я переконаний, що ми всі разом візьмемось за руки і будемо відвойовувати свою незалежність!"

Нагадаємо, 24 травня у Львові пройшло масштабне відзначення Свята Героїв, у якому взяли участь представники міської та обласної влади, громадські організації та політичні партії. Пройшли урочисті покладання квітів до могил воїнам УГА, Січових стрільців, до пам’ятників Бандері та Шевченкові, а також у Львові відбулися святкові віча.

Як наголосив під час урочистого віча біля пам’ятника Тарасу Шевченку Герой України Юрій Шухевич, "сьогодні день перемоги українського духу, день нашої перемоги".

"Сьогодні ми зібрались, щоб вшанувати пам'ять наших героїв. Не героїв радянського Союзу, не героїв Речі Посполитої, а наших, українських героїв!" – наголосив Шухевич.

Переглядів: 794 | Додав: exstreme | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Автоматический серфинг
Пошук
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024